Италианският колоездач Антонио Тибери получи глоба от 4000 евро от

...
Италианският колоездач Антонио Тибери получи глоба от 4000 евро от
Коментари Харесай

Колоездач е глобен с 4000 евро след убийство на котка с въздушна пушка

Италианският колоездач Антонио Тибери получи санкция от 4000 евро от съда в Сан Марино за това, че е прострелял смъртоносно котката на собствен комшия. Това беше обявено във вторник, само че не излиза наяве от по кое време е случката.

Тибери, който е на 21 години, е признал, че е тествал от прозореца на жилището си въздушна пушка, която си е купил преди време. Котката е била благосъстоятелност на неговия комшия Федерико Педини Амати, министър на туризма и пощите на Сан Марино.

Потърпевшият незабавно се е обадил в полицията, с цел да заяви.

" Котката не е тормозила никого ", споделя Педини Амати, представен от италианския вестник Corriere della Sera. " Тя беше с нас отдавна. Тригодишната ми щерка Лучия я обичаше. Не можеш да убиеш домакински любим и да се разминеш с санкция от 4000 евро ".

Новината беше обявена от италианските издания във вторник, два дни, откакто Тибери завърши присъединяване си в Обиколката на ОАЕ. Няколко часа по-късно тимът му " Трек Сегафредо " заяви, че е научил за новината и го извади от надпревари за период от най-малко 20 дни, в които той няма да получава и заплата.

Тибери живее в Сан Марино от предходната година, като доста колоездачи се местят в страната, поради по-ниските налози.

" Отборът би желал още веднъж да изрази голямото си отчаяние от държанието на Антонио. " Трек " се стреми да оказва помощ на състезателите да се усъвършенстват освен като спортисти, само че и като мъже и дами. Отборът ще работи в тясно съдействие с Антонио, с цел да подсигурява, че той се образова, и чака от него да предприеме нужните стъпки, с цел да изрази разкаянието си и да стане по-добър човек ", се споделя в изказването на " Трек Сегафредо ".

Тибери също се извини в обществените мрежи и заяви, че ще работи с организация за отбрана на животните. Италианецът ще подари и всичките си доходи от надпревари през този сезон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР