Италианският гранд излиза у дома за последния си двубой от

...
Италианският гранд излиза у дома за последния си двубой от
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Ювентус 0-0 Малмьо, Кийн близо до гола

Италианският гранд излиза вкъщи за последния си дуел от груповата фаза на през тази акция. " Бианконерите " посрещат вкъщи шведския Малмьо с вярата да завоюват първото място в групата си.
Двубоят на стадион " Алианц Стейдиъм " бе поверен за управление на родения в Босна и Херцеговина 37-годишен рефер Ирфан Пелто. Мачът стартира в 19:45 часа българско време, като ще можете да го следите .
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
СЪСТАВИ
Ювентус: Перин, Ругани, Бонучи, Де Винтер, Бернардерски, Алекс Сандро, Артур, Бентанкур, Рабио, Дибала, Кийн
Малмьо: Диавара, Олсон, Нилсен, Ахмедходжич, Мойсандер, Ракип, Иносънт, Кристиансен, Бергет, Чолак, Бирманчевич
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В 7-ата минута се стигна до първия отличен късмет за гол пред един от двата тима. Той бе на сметката на Ювентус, като Мойс Кийн получи на границата на наказателното поле и стреля, а ударът му мина мъчително покрай десния непряк дирек на Малмьо.
В последната група " Н " на Шампионска лига Ювентус ще се надява на доза късмет, с което да излезе като първи. Към момента " бианконерите " са с 12 точки, колкото има и водачът Челси, който обаче е с по-добри индикатори в директните конфликти.
Двата тима са си подсигурили класирането за осминафиналите, само че първото място дава най-малко на хартия шансове за по-преодолим противник в идната фаза. И до момента в който италианците играят вкъщи, то лондончани гостуват на Зенит в Санкт Петербург, където температурите са ужасяващо ниски.
Малмьо пък е финален без шансове за 3-ото място и присъединяване в Лига Европа. Шведите имат 3 точки по-малко от Зенит, само че са с по-лоши индикатори в директните конфликти. Тимът имаше бе в серия от 4 следващи загуби, само че в последните кръг взе точка след тъждество точно с руснаците (1:1).
Разбира се, славата от триумф над гранд като Ювентус ще е огромна, а също така не е за подценяване и финансовата позиция, защото приходите от Шампионска лига са доста високи. Така сигурно Малмьо ще откри мотивация за тази среща.
Масимилиано Алегри няма да може да разчита на Киеза, Данило, Кулушевски, Маккени, Пелегрини и Рамзи, като всички те лекуват контузии. Мойс Кийн пък е под въпрос.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР