Италианският автопроизводител Lamborghini показа нова суперкола, чийто собственик ще трябва

...
Италианският автопроизводител Lamborghini показа нова суперкола, чийто собственик ще трябва
Коментари Харесай

Lamborghini създаде суперкола с 818 конски сили

Италианският автопроизводител Lamborghini сподели нова суперкола, чийто притежател ще би трябвало да наруши закона, в случай че желае да я подкара по пътищата за публично прилагане.

Моделът Essenza SCV12 разполага с почти 818 конски сили и е оборудван с най-мощния мотор V12, който компанията е създавала в миналото, написа CNN. Той не дава отговор на разпоредбите за пътна сигурност, само че пък е по стандартите на Международната автомобилна федерация, която е ангажирана с редица надпревари, в това число Формула 1 и 24-те часа на Льо Ман.

Именно по тази причина от компанията предлагат на клиентите да съхраняват колата в специфичен гараж, ситуиран в постройката на седалището ѝ в Италия и оборудван с камери и спомагателни ограничения за сигурност. От нея ще бъдат създадени 40 броя, като за множеството към този момент са подписани контракти с клиенти. Цветът ще бъде съгласуван с желанията на купувача, допустимо е и слагането на спонсорски лога.

Ако притежателят желае да употребява автомобила си, от Lamborghini могат да обезпечат превозването му до съвсем всяка спортна писта в света, а по-късно да го върнат назад в гаража. Шофьорите ще могат да се възползват и от услугите на професионален треньор, а компанията се ангажира с организирането и провеждането на извънредни събития за всички, закупили Essenza SCV12, най-малко един път годишно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР