Италианските грандове Наполи и Фиорентина сътвориха един от най-зрелищните мачове

...
Италианските грандове Наполи и Фиорентина сътвориха един от най-зрелищните мачове
Коментари Харесай

120' лудост: След 7 гола и 3 червени картона Фиорентина изхвърли Наполи от Купата!

Италианските грандове Наполи и Фиорентина сътвориха един от най-зрелищните мачове през този сезон. След 120-минутен театър и три червени картона в мача " виолетовите " завоюваха визитата си в Неапол с 2:5 и се класираха за 1/4-финалите на Купата на Италия.
Двубоят вървеше " общоприетоо " до 40-ата минута, когато на стадион " Диего Армандо Марадона " се завихри огромна драма. В 41` огромната звезда на гостите Душан Влахович откри резултата, само че единствено три минути по-късно Дрис Мертенс изравни. " За похлупак " - в продължението стражът на гостите Бартоломей Дронговски бе изпъден.

Това обаче по никакъв метод не тормози Фиорентина, който през втората част продължи с нов вратар и даже си върна преднината в резултата. В 57-ата минута Кристиано Бираги вкара за гостите. В 84` Наполи също остана с човек по-малко, откакто и Ървинг Лосано получи пряк червен картон.
В третата минута на добавеното продължение на мача Наполи остана с девет души на терена след втори жълт картон за Фабиан Руис. " Малките магаренца " обаче продължиха да търсят оставането си в Купата и в 95-ата минута стигнаха до изравнително попадение посредством Андреа Петаня.
Мачът влезе в продължения, където цифрата предимство на Фиорентина си сподели думата. В края на първата част от продълженията Лоренцо Венути вкара за 2:3, а след почивката по един гол означиха и Кшищоф Пьонтек, който вкара в своя дебют за Фиорентина, както и Юсеф Малех.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР