Италиански производител на седалки за самолети представи своят нов дизайн

...
Италиански производител на седалки за самолети представи своят нов дизайн
Коментари Харесай

Може ли да има правостоящи места в самолетите?

Италиански производител на седалки за самолети показа своят нов дизайн за седалки, които разрешава на пасажерите да протягат краката си до момента в който пътуват, колкото желаят, без да заплащат повече.
Къде е уловката?
Седалките са толкоз изправени, че е все едно стоиш прав. По време на тазгодишното ревю за самолетен интериор, което се организира в Хамбургq въпросните седалки СкайРайдър 2.0 бяха показани. Те ще оказват помощ на самолетните компании да съумеят да съберат повече пасажери, като понижат дистанцията сред редовете.
Това е нова версия на дизайна, който към този момент беше показан един път през 2010, само че не съумя да премине тестванията. Оригиналните СкайРайдър-и, които не получиха утвърждение от американската авиационна федерация, наподобяваха седло. От компанията обясниха, че са избрали този модел, защото в Дивия запад каубоите са яздили доста дълго време и въобще не са се чувствали неловко.
Представените седалки се закачат както за тавана, по този начин и за пода на самолета, и височината им може да се контролира. И до момента в който остава да се види какъв брой тъкмо удобни ще бъдат новите седалки, то от компанията считат, че изключително за къси полети ще са доста комфортни, съобщи БГНЕС.
„ Дизайнът на седалките разрешава да се усили броят на пасажерите с 20%, като това ще увеличи и облагите на фирмите”, се споделя в изказване на компанията. „ Още повече СкайРайдър 2.0 са на половина по-леки от елементарните седалка в икономична класа”, декларират от компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР