Италиански подразделения за борба с мафията са арестували десетки заподозрени

...
Италиански подразделения за борба с мафията са арестували десетки заподозрени
Коментари Харесай

Задържаха десетки заподозрени за наркотрафик при спецоперации в цяла Италия

Италиански подразделения за битка с мафията са арестували десетки обвинени за трафик на опиати при няколко интервенции против незаконни банди в Италия. В региона на Рим и на други места са хванати 51 обвинени, заяви организация АНСА, представена от ДПА.
Предполага се, че арестуваните са прехвърляли опиати от своя база в региона Тор Бела Монака в югоизточната част на италианската столица. Междувременно финансовата полиция в град Павия в северния район Ломбардия заяви за 15 ареста или други ограничения в няколко града.
Те са били ориентирани против незаконни банди от региона на Милано, забъркани в трафик на кокаин, идващ през Перу.
Съобщава се, че хванатите са имали връзки с калабрийската мафиотска организация Ндрангета.
АНСА заяви също, че следователи са направили интервенции против наркотрафиканти в Торино в област Пиемонте, в Анкона в област Марке и в Каляри на остров Сардиния.
При тези интервенции са осъществени 9 ареста.
В акцията са взели участие над 300 карабинери от поделенията на авиобазата в Пратика ди Маре в столичната област Лацио. Включени са били също кучета и хеликоптери.
Масовите арестувания на хипотетични наркотърговци и конфискуването на огромни колета неразрешени субстанции са нормални на Апенините. През февруари чиновници на финансовата армия (силовото отделение на министерството на финансите) иззеха 1300 кг кокаин в пристанищния град Джоя Тауро в област Калабрия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР