Италианската мафия се възползва от пандемията от новия коронавирус, за

...
Италианската мафия се възползва от пандемията от новия коронавирус, за
Коментари Харесай

Италиански мафиоти опитват да подчинят закъсали заради кризата хора и фирми

Италианската мафия се възползва от пандемията от новия ковид , с цел да усили незаконните си действия. Това се споделя в отчет на италианската Дирекция за следствие на дейностите на мафия та, представен от ДПА, съобщи БНР.

Според данни от първата половина на 2020 година мафиотите постоянно са оказвали финансова поддръжка на фамилии и компании , които са в тежко състояние поради провокираната от пандемията рецесия.

Тези хора в този момент може да бъдат " погълнати " от мафия та или да се трансфорат в принадлежности за пране на пари, се споделя в отчета, който е бил показан на италианския парламент.

Калабрийската мафия Ндрангета да вземем за пример поддържа нуждаещи се като им заплаща за противозаконна работа и с това им основава психическа взаимозависимост от тази най-силна незаконна организация в Италия.

Освен това пораства незаконната активност посредством нелегално въздействие и измами в държавния бранш. Експерти предизвестяват и за опцията пари от фонда на Европейски Съюз за възобновяване след пандемията да се озоват в ръцете на мафия та.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР