Италианската дизайнерска и каросерийна компания Bertone се завръща с хиперавтомобила

...
Италианската дизайнерска и каросерийна компания Bertone се завръща с хиперавтомобила
Коментари Харесай

Bertone GB110 е с 1100 к.с., 1100 Нм въртящ момент

Италианската дизайнерска и каросерийна компания Bertone се завръща с хиперавтомобила GB110, изработен в чест на нейната 110-годишнина, както проличава и от числата в името.

Така ще наподобява той - по-рано този месец бе показан единствено контур. Информацията в този момент не е цялостна. Знае се, че ще бъдат създадени 33 броя, само че цената не е оповестена, нито по кое време стартира производството, надлежно доставките.

Това е първият план на новите притежатели на марката Мауро и Жан-Франк Ричи, задачата на които е да я върнат към живот.

Bertone не разкрива какво е задвижването на GB110. Казва единствено, че силовият елемент възпроизвежда 1100 к.с. оптималната мощ и 1100 Нм въртящ миг. И че мистериозният мотор се развърта до 8400 об/мин.

GB110 ще върви с гориво, направено от пластмасови боклуци. Компанията Select Fuel трансформира поликарбонатните материали в нещо, което извършва ролята на гориво. И тук не се прецизира какво тъкмо е, какви са количествата…

Според Bertone GB110 доближава до 100 км/ч за 2,79 секунди, до 200 км/ч за 6,79 сек. и до 300 км/ч за 14 сек. Твърди се, че оптималната скорост е 380 км/ч.

Разчита се на седемстепенна предавателна кутия, само че Bertone не прецизира дали е автоматизирана или ръчна. Предаването е към всички колела.

Още за модела четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР