Италианецът Яник Синер призна, че успехът му срещу световния номер

...
Италианецът Яник Синер призна, че успехът му срещу световния номер
Коментари Харесай

Синер определи победата си над Алкарас за една от най-добрите в кариерата си

Италианецът Яник Синер призна, че триумфът му против международния номер 1 в тениса Карлос Алкарас на полуфиналите на шампионата в Маями, е измежду най-хубавите му мачове в кариерата, съобщи " Ройтерс ".

Неговият героичен триумф с 6:7 (4), 6:4, 6:2 смъква Алкарас от върха на международния тенис, където от понеделник ще се върне Новак Джокович.
 Медведев против Синер е финалът в Маями Медведев против Синер е финалът в Маями
" Със сигурност е една от най-хубавите ми победи. Мисля, че и двамата играхме на доста, доста високо равнище ", счита италианецът.

" В третия сет видях, че има компликации. Опитах се да натисна, изключително в първия гейм, когато сървираше със остарели топки и беше по-лесно за ретури ", изясни той.

" Мисля, че трансформирах някои неща от Индиън Уелс насам и съм доста благополучен от това ", сподели още Синер.

Той ще играе във финала против руснака Даниил Медведев в търсене на първата си купа от шампионат от сериите " Мастърс 1000 ". Досега италианецът не е печелил против Медведев в пет мача.

" Тук изискванията са разнообразни от Ротердам. Радвам се, че ще играя още веднъж против него на край. Миналия път изгубих, само че ще дам най-хубавото. Ще се опитам да направя някои промени, като против Карлос. Чувствам се добре на този корт ", добави тенисистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР