Историята на Елизабет Холмс и уж иновативната ѝ компания Theranos

...
Историята на Елизабет Холмс и уж иновативната ѝ компания Theranos
Коментари Харесай

Какво се случва с филма на Дженифър Лорънс за Елизабет Холмс

Историята на Елизабет Холмс и сякаш новаторската ѝ компания Theranos е в действителност забавна и няма по какъв начин да не е обект на интерес от страна на Холивуд.

Хюстън, отново имаме проблем

Три кино лентата за конспирации, които да гледаме в HBO GO

Вече сме гледали документалния филм Създателката: За кръв в Силициевата котловина (наличен в ), който детайлно и с обстоятелства наблюдава новаторската концепция на медицинския стартъп, обвързван с революционното проучване на кръв и фактът, че всичко се е оказало неистина.

Знаем и че Hulu приготвят сериал - The Dropout, в който Аманда Сейфрид ще влезе в ролята на Елизабет Холмс. Но има и още.

Холмс ще бъде изиграна и от Дженифър Лорънс в идния филм Bad Blood , режисиран от Адам МакКей. От The Hollywood Reporter напомнят, че още през 2016 година Legendary взеха правата за продуциране на кино лентата, който е основан на книгата Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup.

Сега разбираме, че Apple също са се добрали до продуцентски права и филмът ще бъде пуснат в Apple TV+. За момента не е ясно по кое време ще стартират фотосите, само че сигурно няма да е доста скоро, тъй като знаем, че Дженифър Лорънс е бременна.
 Аманда Сейфрид, The Dropout, Елизабет Холмс и сериалът на Hulu за Theranos
Аманда Сейфрид ще ни покаже машинация за милиарди

Актрисата ще се бъде Елизабет Холмс

Силно се надяваме, че след над пет години очакване най-накрая този филм ще бъде сбъднат. А и си признаваме, че с неспокойствие чакаме да забележим коя ще влезе по-добре в ролята на Холмс - Сейфрид или пък Лорънс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР