Историята на битата с лопата инкасаторка на ВиК от козлодуйското

...
Историята на битата с лопата инкасаторка на ВиК от козлодуйското
Коментари Харесай

Жена, изнасилена три пъти от циганин, се осмели да говори за станалото

Историята на битата с лопата инкасаторка на ВиК от козлодуйското село Бутан Дочка Маринова потресе България. Нейният роман обаче даде храброст и на друга жена от селото – Маруся Христова – да опише своите трагични прекарвания със Севдалин Иванов, оповестява kozloduy-bg.info.  

" Към края на предишния месец, спях си в къщи, беше към 23.00 часа, слушам звук и до мен се оказва мъж, а аз нямам подобен. Вдовица съм и пребивавам сама. Мъртво пийнал беше, познах го, че е Севдалин и стартира да приказва цинизми, че ще ме изнасили, че ще ме убие. Започна да ме бие, изнасили ме и заплаши да не споделям на никой за това. Три вечери поред става това. Прескача, разрушава касата и ме насилва. Нагъл, нагъл, пийнал. Хваща ми ръцете по този начин, хвърля ме на леглото и… Да, изнасили ме. Какъв смут съм претърпяла единствено аз си знам. Съседи чуват, излизат и след това всички се прибират по домовете си. Просто не желая това в никакъв случай да се повтаря… Не желаех да тормозя никой… Срам ме беше… А в този момент е излъгал, че ми е бил ухажор. Сега към този момент имам отбрана и желая да бъде осъден грубо, да бъде в пандиза “, споделя през сълзи Маруся.

Задържаният Севдалин Иванов е от ромски генезис, няма непрекъсната работа, живее самичък до дома на Дочка и постоянно злоупотребява с алкохол. Това не е първият случай на негови престъпни прояви, споделят локалните. През 2014 година същият човек нападнал пенсиониран чиновник на АЕЦ. Беше му нанесъл побой и му беше лишил движимости. Въпреки че тогава чиновниците на реда откриха телефона на потърпевшия в него, прокуратурата се произнесе, че причинителят е незнаен и той не понесе никакви последици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР