Историята говори с факти, че спортното облекло навлиза в употреба

...
Историята говори с факти, че спортното облекло навлиза в употреба
Коментари Харесай

Мъжки спортни екипи от 1INMIND

Историята приказва с обстоятелства, че спортното облекло навлиза в приложимост поради потребността на мъжете и дамите от независимост при придвижването по време на спорт или работа.
В началото са се произвеждали мъжки спортни екипи за експерти в спортна среда. Материите са били естествени, липсвала е еластичността, само че здравината и удобството са били на разположение. В следствие спортните дрехи съумяват да навлязат в живота на дамите, като първата спортна визия се е смятал панталонът в композиция с блуза без копчета и доста ципове. През 30-те години на предишния век се появява първата разтеглива тъкан и оттогава до днешни дни напредъкът в спортните екипи е незабравим. Създават се дрехи с разнообразни кройки и дизайни. На пазара с платове се появяват бързо съхнещи, разтегливи и извънредно здрави материи. В същото време спортното облекло стартира да се прави оценка от ден на ден и повече от средностатистическия човек, който го избира освен за спортни мероприятия, а и ежедневни занимания и задания. Много хора в днешно време имат свободата да носят каквото пожелаят даже и на работното си място. Всички тези обстоятелства приготвят почвата за забавен микс в материите, кройките и цялостната идея на спортното и ежедневното облекло.

Свободата

Никога преди не сме имали свободата да показваме себе си толкоз посредством нашата визия. Разбиранията за облеклото и етикета на доста публични места към момента резервират относително строга и класическа визия, само че в всекидневието виждаме от ден на ден цветни, отличаващи се хора, сякаш изкарани от сивата конюнктура. И до момента в който през 90-те години и началото на 2000-та година в България имахме един – два марката, предлагащи спортно облекло и такова за всекидневието, то през днешния ден можем да се радваме на извънредно многообразие на компании по отношение на цени, качество, визия и генезис. Все по-актуални се трансформират и по този начин наречените улични марки и местни компании за произвеждане и търговия на спортни дрехи за мъже и дами. От една страна хората знаят, че получават нещо от първоизточника без шансове за закупуване на „ подправени артикули, представяни за истински “, а от друга имат свободата да се радват на доста по-голямо внимание и схващане при зародили проблеми или потребност от повече информация. Показателен е и интереса на водещи компании в сектора към по-неизвестните и дребни такива. Свежестта на концепциите и другите визии съумяха да разчупят закостенелия свят на класическата мода дотам, че в последните години станахме очевидци на крайности, не толкоз привични за европейския клиент.

Произведено в България


Екипът на е осведомен с историята и посоката на развиване в света на ежедневната мода. За нас стила, силуета и положителната композиция на цветове не би трябвало да отстъпват на комфорта и здравината в производството на. Ние черпим ентусиазъм и знания за уличното облекло от дейните хора, уличните музиканти, актьори, хип-хоп културата и като цяло от градската джунгла и ежедневните провокации, които тя ни предлага. Заимстваме доста хрумвания и детайли от другите действия и придвижвания както в спорта, по този начин и в естественото ежедневие. Материите, от които се създават спортните ни дрехи са 100% полиестер, 100% памук, примеси на полиестер и еластан или още прочут като спандекс. Примеси на деним или памук с еластан употребяваме както за горници, по този начин и за спортни панталони, като задачата за издръжливост и добра визия се извършва изцяло. 1INMIND e един от българските производители на спортно облекло и такова за всекидневието. В нашия уебсайт ще откриете мъжки спортни екипи, долници, спортни панталони, суичъри, худита с кенгуру джоб, еластични карго панталони и горници, якета, аксесоари и още. Всеки артикул е от лимитирана серия, след изчерпването на която се стопира от произвеждане. Така подсигуряваме на нашите клиенти и другари, че ще останат с неповторима визия, която рядко може да бъде засечена под същата форма.

Предимствата да се доверим на локалното производство
 

Всяка страна се стреми към конкурентост на пазарите. За задачата би трябвало да има лично произвеждане - артикул или услуга, които да предлага на локалната и непознатата тържища. Световните водачи в бранша на текстила са избистрени от години, а някои от тях от десетилетия. Въпреки това общият им дял на клиенти понижава поради дребните и доста фокусирани върху персоналното отношение с клиента компании. Така и в България ще виждаме и ще можем да се доверяваме от ден на ден на дребните производители. Те се явяват дребна риба в океана. Когато знаят, че към тях плуват огромни хищници, дават най-хубавото от себе си, с цел да оцелеят и просто не стопират да плуват. Развиват се. Търсят разновидности. Дават най-хубавото, на което са способни. Това е главната движеща мощ и при нас. Ето за какво е значимо, клиентите ни да получават повече в сравнение с чакат, с цел да имаме убеждението, че утрото ще ярко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР