История за системно насилие. 47-годишният Орлин Гигов беше задържан, след

...
История за системно насилие. 47-годишният Орлин Гигов беше задържан, след
Коментари Харесай

Насилник към жертвата си: Знам как да те бия, за да не личи

История за редовно принуждение. 47-годишният Орлин Гигов беше арестуван, откакто нанесе побой над украинска гражданка. Той е с повдигнати обвинявания за упражненото принуждение и е с непрекъсната мярка задържане под стража. Мъжът е някогашен водач в Министерство на вътрешните работи болница. Оказва се, че това не е първата жертва на Гигов.

„ Бях на посетители на Орлин Гигов на Бъдни вечер през 2020 година. Една Бъдни вечер, която в никакъв случай няма да не помни. Покани ме в жилището му в „ Младост ”. Там имаше една на половина цялостна туба с ракия. Малко си припомням от довечера, тъй като съм изпаднала в несвяст. Той стартира да ме удря и да ми крещи „ Спокойно. Знам по какъв начин да те удрям, с цел да не ти проличава ”. На сутринта се разсъниха и отидох в „ Пирогов ”, където двама униформени на входа предложиха да подам тъжба ”, описа пред Нова пострадалата Мила Пейкова.

По думите ѝ тя завела дело за междинна телесна щета, което към момента тече. Пейкова твърди, че преди този случай двамата били във връзка две години.  „ Той ми посегна един път. Счупи ми носа, само че тогава не подадох тъжба. Тогава сгреших. Мислех, че това ще е индивидуален случай ”, показва тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР