Историческото решение за закупуване на изтребители F-16 осигури на премиера

...
Историческото решение за закупуване на изтребители F-16 осигури на премиера
Коментари Харесай

Борисов вече си осигури снимка с Тръмп. Какво още да очакваме?

Историческото решение за закупуване на изтребители F-16 обезпечи на премиера Бойко Борисов място в дневния ред на президента Доналд Тръмп. Борисов отпътува във Вашингтон на 25 ноември. Заветната фотография от Белия дом с американския президент е от изключително символно значение за Борисов, който към този момент авансово може да се поздрави с " congratulations " за идната фотосесия.

Той заяви, че ще подари на Тръмп ловна пушка, създадена в Габрово. Какъв ще е подаръкът на Тръмп следва да забележим. Очакванията са освен във връзка с протоколните дарове, които се разменят при сходни визити.

Изявите на шефа на Атлантическия клуб и някогашен външен министър Соломон Паси към този момент дадоха задоволителна храна за въображението на българската аудитория за това какво можем да желаяме от международната мощ №1 и по-специално от нейния сегашен лидер, прочут с ексцентричния си политически жанр. " Каталогът " на Паси включва всевъзможни поръчки – изтребители F-35, българин на Луната, Trump Tower в България и прочие

Паси, който е главен ентъртейнър по тематиката " Какво да желаяме от Тръмп ", показва присъщото си визионерство и предложи Борисов да не играе на дребно и напряко да се опитва да продаде и остров Белене, и АЕЦ " Белене " на Съединени американски щати. Според него това може да докара до огромни проучвания в региона на нуклеарната сфера, водеща до достижения с Нобелови награди.

Ако някой е затаил мирис в очакване на сходни изненади, ще остане отчаян.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР