Историческият мач-реванш на Краснодар срещу Порто от третия квалификационен кръг

...
Историческият мач-реванш на Краснодар срещу Порто от третия квалификационен кръг
Коментари Харесай

Подвигът на Краснодар остана “на тъмно” в Русия

Историческият мач-реванш на Краснодар против Порто от третия квалификационен кръг на Шампионската лига остана без телевизионно лъчение в Русия. Първоначално дуелът беше плануван в ефипа на Матч ТВ, медията беше изпратила екип в Португалия, само че в последния миг домакините са отказали да дават сигнал.
“Телевизионните права за мача принадлежат извънредно на Порто. Въпреки предварителния контракт и спазването на всички условия, половин час преди срещата от Порто трансформираха условия и отхвърлиха да дават картина. Така излъчването беше извънредно в формалното клубно приложение на Порто. Дори напъните на хората от Краснодар не дадоха резултат. Поднасяме извинения на феновете и желаем триумф на “биковете”, написаха от малкия екран в изказване.
Скандалите продължиха и след мача, когато екип на Матч ТВ е бил изпъден даже от микс зоната, където играчите са давали изказвания.
От малкия екран по-късно се изгавриха с Порто, като написаха, че нямат лиценз за лъчение на стратегии за възрастни, а името на известен порно уебсайт беше променено с това на португалския клуб.
Извините, само че у нас нет лицензии на показ контента для взрослых

«Краснодар» в первом тайме уничтожил «Порту» на Драгао и выстоял во втором

Desculpe, mas não temos licença para veiculação de conteúdo para adultos.
Boa sorte, @FCPorto pic.twitter.com/dV4LyMoWuw
— Матч ТВ (@MatchTV) August 13, 2019 Шампионска Лига 3 кръг, вторник 13 август  Порто 2:3краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР