Историческият мач-реванш на Краснодар срещу Порто от третия квалификационен кръг

Историческият мач-реванш на Краснодар срещу Порто от третия квалификационен кръг ...

Подвигът на Краснодар остана “на тъмно” в Русия.

Историческият мач-реванш на Краснодар срещу Порто от третия квалификационен кръг на Шампионската лига остана без телевизионно излъчване в Русия. Първоначално двубоят беше планиран в ефипа на Матч ТВ, медията беше изпратила екип в Португалия, но в последния момент домакините са отказали да предоставят сигнал.
“Телевизионните права за мача принадлежат изключително на Порто. Въпреки предварителния договор и спазването на всички условия, половин час преди срещата от Порто промениха условия и отказаха да предоставят картина. Така излъчването беше изключително в официалното клубно приложение на Порто. Дори усилията на хората от Краснодар не дадоха резултат. Поднасяме извинения на зрителите и желаем успех на “биковете”, написаха от телевизията в изявление.
Скандалите продължиха и след мача, когато екип на Матч ТВ е бил изгонен дори от микс зоната, където играчите са давали изявления.
От телевизията по-късно се изгавриха с Порто, като написаха, че нямат лиценз за излъчване на програми за възрастни, а името на популярен порно сайт беше променено с това на португалския клуб.
Извините, но у нас нет лицензии на показ контента для взрослых

«Краснодар» в первом тайме уничтожил «Порту» на Драгао и выстоял во втором

Desculpe, mas não temos licença para veiculação de conteúdo para adultos.
Boa sorte, @FCPorto pic.twitter.com/dV4LyMoWuw
— Матч ТВ (@MatchTV) August 13, 2019 Шампионска Лига 3 кръг, вторник 13 август Порто 2:3краен резулат Краснодар

Източник: sportal.bg