Исторически ден за САЩ, който целият свят следи в търсене

...
Исторически ден за САЩ, който целият свят следи в търсене
Коментари Харесай

Българин от Чикаго: Всичко засега е наред и нещата са тихи във Вашингтон

Исторически ден за Съединени американски щати, който целият свят следи в търсене на знак какво бъдеще ни чака. Всички следим сдали церемонията по встъпването в служба на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще премине безпрепятствено и дали още веднъж няма да се стигне до конфликти и жертви, каквито видяхме единствено преди две седмици. Хиляди служители на реда и военни от Националната армия са на крайник, с цел да опазят реда. Сред тях са и наши сънародници, осведоми Bulgaria ON AIR.

"Карам пета година в Чикаго, имам малко опит и с шерифите. Виждал съм по-затегнати ограничения в Чикаго през май-юни, когато имахме огромните безредици. Във Вашингтон хората споделят, че не са виждали такова нещо. Имаме наше момче там - Кирил Васев, той е нашите уши и очи. Според него всичко към този момент е наред и нещата са тихи ", описа oфицер Давид Беков, който е служител на реда в Чикаго и част от Българо-американската полицейска асоциация.

По думите му най-важното е да се предотвратяват нещата преди да стартират. Той уточни, че би трябвало да се реагира съгласно обстановката и не се ангажира с прогноза какво ще се случи към церемонията по встъпването в служба на новия президент.

"Хората имат конституционно право, нашата преданост е към Конституцията на Америка. Ако спокойно стачкуват, няма да има проблеми. Ако има насилственост към нас или политици, ние ще реагираме въз основа на това. Ако е деен стрелец, нашата реакция ще бъде една, в случай че е бомба - друга, в случай че е токсичен пакет - трета ", показа офицер Беков пред Bulgaria ON AIR.

Той акцентира, че постоянно са стимулирани да си правят работата и да оказват помощ за мира. Не желаят принуждение и се борят за мир сред хората, с цел да създадат живота на всички по-лесен.

"Вършим си работата почтено, не виждам аргументи да се опасяваме на този стадий. Нямаме някакви рискови ограничения. Имаме профилирани отдели, които са подготвени да реагират незабавно. Ако се наложи, всяко едно ченге в Чикаго може да бъде мобилизирано незабавно. Винаги имаме нашата униформа в подготвеност ", сподели още офицер Беков.

На въпрос дали американското общество е мощно разграничено, той отговори: И да, и не, зависи от кое място гледаш нещата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР