iStock В Германия се предлага необичайна, но добре платена работа. Изследователски

...
iStock
В Германия се предлага необичайна, но добре платена работа. Изследователски
Коментари Харесай

Дават 11 000 евро на желаещи да не стават цял месец от леглото

 iStock В Германия се предлага необикновена, само че добре платена работа. Изследователски център в Кьолн търси 12 мъже и също толкоз дами за 60-дневно изследване.

От тези 60 дни, както оповестява списание " Феникс ", 30 дни би трябвало да бъдат прекарани в лежане в леглото, за което те ще получат 11 000 евро. Тези, които одобряват предизвикването, ще би трябвало да лежат непрестанно в продължение на 30 дни, като главата би трябвало да е в състояние малко по-ниско от краката, т.е. с 6 градуса. Останалите 30 дни са - две седмици адаптация и две седмици спомагателни грижи.

Целта на проучването е да се проучват дегенеративните промени при астронавтите. При строгия режим на лежане би трябвало да се симулира въздействието на безтегловното пространство в космоса.

За да вземат участие в това проучване, участниците би трябвало да дават отговор на избрани условия: те би трябвало да са на възраст сред 24 и 55 години, да имат показател на телесна маса сред 19 и 30 и да са високи сред 1,53 и 1,92 метра. Освен това те би трябвало да бъдат душевен и физически здрави и трудоспособни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР