Истинско удоволствие е да следваш Райън Рейнолдс в социалните мрежи,

...
Истинско удоволствие е да следваш Райън Рейнолдс в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Защо Райън Рейнолдс ще изостави децата си

Истинско наслаждение е да следваш Райън Рейнолдс в обществените мрежи, тъй като артистът е в действителност занимателен и непрекъснато ни забавлява с постовете си.
 Хю Джакман, Райън Рейнолдс и по какъв начин артистът се пошегува с сътрудника си
Как Хю Джакман се пошегува с Райън Рейнолдс

Голям подбив

Поредният още веднъж ни разсмя. Актьорът сега е в Южна Корея, с цел да промотира кино лентата си 6 Underground и показа фотография, на която е с южнокорейската кей-поп група EXO .

Е, не с цялата група, тъй като на фотографията се виждат шестима от общо деветимата ѝ членове. Рейнолдс написа, че към този момент е част от групата и не се майтапи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ryan Reynolds (@vancityreynolds) на Дек 2, 2019 в 5:24 PST

Със сигурност си е прекарал добре, само че същото важи и за хората в обществените мрежи. Някои от тях са си поиграли малко и са създали по този начин, че Рейнолдс да се снабди със цветна коса, с цел да не се разграничава от EXO.

Thrilled to be EXO’s newest member. I might not be able to dance or sing, but one thing’s for damn sure: I have no idea how to give the “thumbs up ” sign. Honestly, I never learned it. @weareoneEXO @Bosslogic pic.twitter.com/tqxuvIuSuh
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) 2 декември 2019 година
Снимката на Райън Рейнолдс беше споделяна неведнъж в обществените мрежи. Под репоста на MTV артистът написа, че е почнал нов живот с групата и да кажат на децата му, че повече няма да се прибира вкъщи. Ето за какво толкоз го харесваме този канадец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР