Истинските всъдеходи са вече на изчезване, като единствено култовата G-Klasse

...
Истинските всъдеходи са вече на изчезване, като единствено култовата G-Klasse
Коментари Харесай

БГ цени на употребявани Pajero и Patrol

Истинските всъдеходи са към този момент на изгубване, като само паметната G-Klasse на Mercedes-Benz претърпя радикална смяна и все пак продължава да се прави като същински офроудър. Сега обаче ще ви покажем два "японеца ", които са същински джипове, отлични, както за лов по този начин и за офроуд. За предпочитане са късите им бази, само че това напълно не е наложително - просто проходимостта им е по-добра. Подобни екземпляри се оферират на нашия пазар на прилични цени. Вижте предложенията за използвани Mitsubishi Pajero и Nissan Patrol ТУК .

Mitsubishi Pajero  Mitsubishi Pajero е мултифункционална машина, с която хем можете да ловувате и да се разхождате в труднодостъпни местности, хем да го употребявате всеки ден за вървене на работа, да вземем за пример. Хубавото на Pajero е, че изборът на пазара е голям, което автоматизирано води след себе си и леснодостъпни аварийни елементи. По-евтините разновидности костват към 2000 – 3000 лева, само че са с десен волан, което надали би било проблем, в случай че колата се кара само офроуд. Пък и с Pajero ще можете да разказвате на приятелите си за триумфите на модела в Рали Дакар, което не е малко.

Nissan Patrol  Patrol е различен потвърден джип от Страната на изгряващото слънце. Той постоянно бива забравян и остава в сянката на известни модели като Toyota Land Cruiser и Mitsubishi Pajero, само че истината е, че Patrol е модел с дългогодишна история. Този офроудър се появява за пръв път през далечната 1951 година, а външният тип на първото потомство доста припомня на американския Willys Jeep. Половин век по-късно Nissan създава четвъртото потомство на модела, което сега може да бъде открито у нас за към 4000 лв.. Показателен е фактът, че множеството предлагани коли към този момент са били модифицирани за ловджийство, което значи, че може да се възползвате наготово.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР