Истински ветеран на платената любов, 46-годишна старозагорка, която от три

...
Истински ветеран на платената любов, 46-годишна старозагорка, която от три
Коментари Харесай

Доайенът на старозагорските жрици хваща кофата и парцала

Истински деец на платената обич, 46-годишна старозагорка, която от три десетилетия " работи на улицата ", за следващ път ще премине през пробация, като ще постави в границите на една календарна година 250 часа публично потребен труд. В намерено съвещание на районния съд от 25 май необразованата Мина Д., която има от няколкото си съпрузи 7 деца, се е признала за отговорна по повдигнатото й обвиняване: приемане на приходи по аморален метод, написа " Монитор ".

В хода на досъдебното дирене станало ясно, че доайенката на старозагорските проститутки за следващ път е била хваната " в крачка на мястото на престъплението – паркът в региона на железопътната гара " с клиент късно вечерта на 10 май.

Според очевидците този регион бил " заплют " от нощната пеперуда, която даже преди време влезнала в жестока свада с съперничка и се стигнало да сборичкване сред двете дами.

В рамките на идващите 18 месеца Мина ще би трябвало два пъти седмично да се среща с пробационен чиновник.

Магистрати със стабилен стаж в системата разясняват, че най-вероятно жрицата ще бъде изпратена с кофа и парцал да хигиенизира коридорите в Съдебната палата, защото от години имало дефицит от компании, които предложили работни места.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР