Истински стрес преживява 100 Кила през последните дни. Най-известният рап

...
Истински стрес преживява 100 Кила през последните дни. Най-известният рап
Коментари Харесай

100 Кила в ужас от матурите

Истински стрес претърпява 100 Кила през последните дни.

Най-известният рап реализатор у нас е отделил месеци, с цел да се приготви за матурите тази година. Тази по български език се организира на 1 юни, а през вчерашния ден Килата се яви и на матура по британски.

Явор, както е същинското му име, споделя, че не може да си откри място, до момента в който не види позитивните оценки от изпитите си.

100 кила: Мъже, носете розово!

Якото зубрене на рапъра съответства и със завръщането му на клубната сцена. Изпълнителят възобновява с готовност и хъс участията си из страната. Първото от тях е в родната му Вврна, където компания на сцената ще му прави надарената му близка другарка Маги Джанаварова. 100 Кила признал, че лятото му ще е по-мрачно, в случай че не се е справил с изпитите.

Целият юни се обрисува тежък за артиста, само че той е удовлетворен от себе си. Преди две години упоритостта да промени живота си го накара да се върне на ученическата пейка, откакто преди години изкласил едвам до 10 клас, с цел да работи и устоя брат си. Всичко това е минало за Явор и той даже обмисля да продължи образованието си в Нов български университет през есента, написа България през днешния ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР