Истински рекорд постави футболистът на „Места“ (Хаджидимово) Ангел Кюмуржиев при

...
Истински рекорд постави футболистът на „Места“ (Хаджидимово) Ангел Кюмуржиев при
Коментари Харесай

Футболист хвана 31-кг. толстолоб със стръв от ягоди и магданоз

Истински връх сложи футболистът на „ Места “ (Хаджидимово) Ангел Кюмуржиев при последния си риболовен излет и накара мнозина негови сътрудници да му завиждат. Известният като разпален въдичар състезател на хаджидимовци счупи личния си връх преди паузата в риболовния сезон и продължи положителната наклонност да „ надгражда “ достиженията си, предава struma.bg.

След като преди този момент на язовира над Садово извади 18-килограмов толстолоб, в този момент в един от самобитните водоеми към река Места, образували се при следващия ѝ разлив, полузащитникът надмина достижението си с 31-килограмов трофеен образец, с който се бори съвсем 3 часа, до момента в който го извади от водата. В последна сметка Ангел Кюмурджиев се оказа победител, а в надхитрянето на „ звяра” се включиха старите му бойни приятели Иван Пиринлиев и Димитър Грънчаров.



Толстолобът е уловен на специфична примамка, лично произвеждане на основния воин в събитието, забъркана от него с ягоди и магданоз. Веднага след триумфа случката бе увековечена с фотос, който обаче отлежа малко в телефона на Ангел Кюмурджиев и в последна сметка блестна на страницата му в обществените мрежи.

Рибата бе филетирана и грижливо прибрана във фризера на полузащитника на „ Места “, а главата бе препарирана и ще заеме мястото си на „ стената на славата “ в дома му. Очаква се толстолобът да бъде съществена част от менюто на идна колекция навън, която ще устрои полузащитникът по случай рождения си ден, чието празнуване в по-широк кръг бе отсрочено от края на март за по-късен стадий поради противоепидемичните ограничения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР