Истински бум в развитието на бетинг пазара в България наблюдаваме ...

Истински бум в развитието на бетинг пазара в България наблюдаваме

Нови възможности за любителите на залозите - Alphawin вече е тук

Истински взрив в развиването на бетинг пазара в България следим през тази година. Няколко нови компании получиха лиценз за образуване на онлайн залози на територията на страната, което дава още по-голяма многообразие на феновете на прогнозите и хазартните игри. Сред горещите имена заслужава да се означи името на букмейкъра, който дава обещание отлични коефициенти и обилие от варианти за игра при спортните залози.

Задачата пред прохождащите оператори въпреки всичко не е лесна. Те би трябвало да се конкурират с към този момент одобрени компании на пазара, някои от които са международни водачи в промишлеността, а други са с локален генезис, само че и с към този момент задоволително съществени позиции. За да завоюват консуматори, новите букмейкъри като Alphawin би трябвало да предложат повече и по-атрактивни благоприятни условия на играчите. И точно това чакат феновете на спортните прогнози и хазартната тръпка, когато видят нов бранд на пазара.

С какво започваща компания за залози печели потребителите?

Има редица фактори, които могат да накарат залагащи от години играчи да се извърнат към оператор, чиито услуги не са употребили до момента и чието име даже не са чували. Новата компания би трябвало да предложи на заинтригуваните най-малко същото равнище, което съществува в нишата за момента, само че и да добави освен това, колкото и да е сложна тази задача. Какви аргументи могат да накарат играчите да се записват в уеб страницата на лицензиран неотдавна букмейкър като Alphawin:
Стартовият бонус. Няма какво да се лъжем, това е главната причина залагащите да тестват услугите на нов оператор. Началната оферта се дава и се употребява единствено един път. Така че в случай че даже да сме удовлетворени от платформата, на която се доверяваме, там от дълго време сме използвали тази промоция. А стартовите премии постоянно са най-щедри, с цел да привлекат новите клиенти, въпреки че заради същата причина са и най-трудни за асимилиране. По-високи коефициенти. Това е другата основна причина, с цел да сменим оператора или по-скоро да намерим опция измежду лицензираните компании за залози. По-добри ставки за най-търсените пазари дават мощен мотив да се тества платформата на започваща компания за залози. Разликите в коефициентите нормално са минимални, само че когато се сложи по-висока сума или пък когато се акумулират няколко пазара, с цел да образуват многоброен облог, тези няколко стотни могат към този момент да имат значително значение. Модерни разплащателни способи. Въпреки че българският пазар се разраства и значително върви в крайник със международните трендове, някои детайли могат да бъдат развити по-добре. Плащането с криптовалути да вземем за пример за момента се приема за екзотика у нас, до момента в който това към този момент е годна алтернатива в доста юрисдикции по света. А по-големият брой от варианти за заплащане, които са и по-технологично напреднали, също са фактор за привличане на нови консуматори. По-голям брой пазари. Колкото повече варианти има за игра, толкоз по-вероятно е един консуматор да се записва в платформата на нов оператор като Alphawin. Това се отнася най-много за футболните прогнози, само че разширеното предложение и в други спортове като тенис и баскетбол също печели фенове.
Могат да се изредят още най-малко половин дузина фактори, измежду които качеството и разнообразието, бързата работа на уеб страницата, навигацията и дизайнът му, опциите за противоположна връзка с компанията и други. Но това, което на първо място гради престижа на която и да е компания за залози е дали изплаща правилно и в точния момент извоюваните суми. Когато се построи това доверие, новият букмейкър е направил най-важната крачка, с цел да задържи своите консуматори.

Източник: actualno.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg