Истинската вражда в британското кралско семейство не е между Меган

...
Истинската вражда в британското кралско семейство не е между Меган
Коментари Харесай

Уилям и Хари са влошили отношенията си

Истинската омраза в английското кралско семейство не е сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, а сред братята Уилям и Хари.

Това твърди режисьорът Ник Бълън, който в продължение на 20 години е работил съвмествно с кралското семейство по разнообразни планове.

Според него, принцовете Уилям и Хари са мощно отчуждени.

Кралица Елизабет II и принц Чарлз били обезпокоени от влошените връзки сред наследниците си и напоследък полагали съзнателни старания да възстановят топлата връзка сред двамата братя.

Според Бълън, Уилям и Хари последователно почнали да се отчуждават със съзряването си, изключително след навършването на 30-годишна възраст. Различните им характери, персоналният им живот, обществените задължения и ролята им на глави на фамилии лека бавно разрушили близката прочувствена връзка сред синовете на Чарлз и починалата Лейди Ди.

“Слуховете за омраза сред Меган и Кейт се породиха от това, че този сюжет е доста по-пикантен и забавен за публиката”, споделя Ник Бълън. “Нека вземем тези две блестящи дами, едната американка, а другата британска роза, и да ги надигнем една против друга”.

Ако неговата версия е покрай истината, то можем единствено да се надяваме, че благодарение на фамилията си двамата братя ще съумеят да изгладят разликите си и още веднъж да заживеят в съгласие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР