Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека, които

...
Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека, които
Коментари Харесай

`Не разрешавайте 4 SMS-a от Борисов, Пеевски, Митрофанова и Трифонов да определят накъде тръгва България` -

Истинската причина за вота на съмнение са четирима индивида, които не са за пленарната зала, съобщи министър председателят Кирил Петков от парламентарната естрада по време на дебата преди вота.

„ Първият, господин Борисов се опасява, че правораздаването ще пристигна и до него. Вторият, господин Пеевски, се опасява, че неговите компании няма да получат тези строителни милиарди, за които той може би има сделка с някой в тази зала. Г-жа Митрофанова (руският дипломат у нас, б.р.) не е толкоз страшна, някой път може да не я слушате за всичко, което тя ви споделя. Четвъртият есемес на следващия ден ще пристигна от господин Слави Трифонов. Не разрешавайте българската политика и накъде потегля тази страна да зависи от четири есемеса на четирима индивида, които не са в тази зала “, изясни министър-председателят.

" Искате да свалите това държавно управление, тъй като предлагаме да увеличим пенсиите на 467 лева – това било инфлационно, тъй като заплатите на лекарите не трябвало да са 2000 лева, тъй като и това било проинфлационно. Защото медицинските сестри не би трябвало да получават 1500 лева и това е проинфлационно. Защото 13 милиарда лева (б.р. по Плана за възстановяване) били пристигнали, само че закъснели – бяхме поздравени за най-хубавия и най-зеления План за възобновяване и развиване. Защото би трябвало да ви се простим, че в последните няколко месеца цената на петрола на международните тържища се е качил с 55% ", разяснява още Кирил Петков.

Той добави, че претекстовете за Северна Македония са чути " 1800 пъти ".

" 100 пъти казахме, че ще се реши в Народното събрание, само че тези хора се упражняват на една дъвка, тъй като знаят, че желаеха 40% от оценката на милиардите за пътища да бъдат в една " тъмна стая " в Министерство на регионалното развитие. Не ви се получи, скърбя “, каза министър-председателят.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР