Истинската победителка в Ергенът“ се оказва момиче, за което никой

...
Истинската победителка в Ергенът“ се оказва момиче, за което никой
Коментари Харесай

Бомба: Евгени и Айлин любовници след „Ергенът“! Двамата се гушкат на концерт

Истинската победителка в „ Ергенът “ се оказва момиче, за което никой не е писал до момента, че ще завоюва. Това е Айлин Бобева, която е била видяна с Евгени Генчев единствено преди месец.

Двамата са били видени от очевидци в концертна зала, където са били прегърнати и облечени публично. Изглеждали са като същински влюбени.

Говори се, че Айлин даже сравнявала пианиста с някогашния си. А той не е какъв да е, а чалга артистът Мехмед Гогов, прочут като Меди.

Шампионката по карате била доста по-щастлива с Евгени, в сравнение с с рома, защото с Меди всичко било единствено секс, до момента в който в този момент била същински влюбена.

Засега от това, което е излъчено по малкия екран, не наподобява Айлин да е любимка за сърцето на Евгени, само че явно по-нататък съумява да го завоюва с някой женски способ. Това сигурно е било огромен удар по Валерия, с която са доста близки в имението.

Айлин има доста фенове измежду феновете на „ Ергенът “ и това се вижда по скока на почитателите й в обществените мрежи. Най-интересното, което вълнува хората, е произходът й.

Всъщност името на хубавицата е турско, защото татко й е от етническите турци в България. Майка й е българка. Относно религията, Айлин споделя, че не е избрала нито християнството, нито исляма, тъй като за нея Господ е единствено един.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Айлин Бобева Айлин Ергенът Евгени Генчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР