„Истинската любов по готвенето започна, когато се роди дъщеря ми

...
„Истинската любов по готвенето започна, когато се роди дъщеря ми
Коментари Харесай

Нела Тинчева от MasterChef: Любовта към готвенето се появи след раждането на дъщеря ми

„ Истинската обич по готвенето стартира, когато се роди щерка ми – беше доста плачещо, сладко момиченце и първите три години не можехме съвсем на никое място да седнем на заведение, тъй като беше протест и взривяваше заведението. Много бързо се убедихме със брачна половинка ми, че с цел да имаме обществен живот, би трябвало да стартираме да каним посетители вкъщи “ – показа Нела Тинчева в " Тази събота и неделя ".

„ Никога не съм си представяла, че семейството и развъждането на семейство ще е толкоз значимо и ще е най-важното за мен, само че брачният партньор ми е един безпределно интелигентен, можещ и упорит човек, който не стопира да ни обича и да ни глези... В един миг всичките му планове станаха прекомерно доста и трябваше някой да оказва помощ “ – добави тя.

Според Нела най-голямото предизвикателство в е било да превъзмогне егото си и страха да не се изложи.

„ Още на първичните кастинги се обадих на татко ми и го попитах дали ще го е позор от мен, в случай че направя някаква вселенска тъпота. Той ми сподели, че в никакъв случай не би могло да го е позор от мен и щом татко ми ме поддържа, всичко е било наред. След като завоювах място във финалните 21, брачният партньор ми и щерка ми бяха толкоз горди от мен “ – заключи Нела Тинчева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР