Истинска война най-сетне се разрази в „Игри на волята”, след

...
Истинска война най-сетне се разрази в „Игри на волята”, след
Коментари Харесай

Йоанна скочи на Тодор: За разлика от теб, аз имам топки

Истинска война най-накрая се развихри в „ Игри на волята”, откакто Йоанна Лазарова скочи на Тодор, откакто той обществено се гаври с нея от няколко дни. Студентката в Съединени американски щати разгласи, че не желала да замества в скандал, само че не могла да понесе, че „ човек на 30 години със семейство и кариера ръси открит хейт против момиче с 10 години по-малко от него”. „ За разлика от Тодор, аз имам топки”, изрепчи се по-малката сестра на Катерина във видеообръщение към бургазлията, който нервира всички дами в играта.

„ Не считам да разреша този хейт да се случи и да си мълча с високо вдигната глава”, отсече Лазарова, която подсети, че шоуто е снимано от дълго време и пристрастеностите около него би трябвало да се утихнали. Тодор е един от най-мразените участници в предаването освен поради грубостта си към дамите, само че и поради прекомерно простоватото си поведение и голямо самочувствие.

Заради това той бе изпратен от племето си на елиминационна борба, само че против кого ще се изправи, ще стане ясно през днешния ден.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР