Истинска кулинарна фиеста очаква рок легендите Foreigner при гостуването им

...
Истинска кулинарна фиеста очаква рок легендите Foreigner при гостуването им
Коментари Харесай

Ето с каква храна ще глезим Foreigner в София

Истинска кулинарна фиеста чака рок легендите Foreigner при гостуването им в София за концерта на 9 май в зала „ Арена Армеец”, предава Нова ТВ.
Сред апетитните изкушения, които включва описът с условията на музикантите , са както гурме ястия и специалитети с агнешко, пуешко и сьомга, приготвени по специфични предписания, по този начин и засукани и ефектни десерти, като канелени рулца, шоколадови мъфини, плодов пудинг и разнообразни мусове.
Менюто не е изненадващо, поради кулинарната пристрастеност на сегашния фронтмен на групата Кели Хансен към чудесно приготвената храна и здравословната кухня.
Именно по негово условие описът е обогатен и с потребни оферти като тайландска чорба с кокосово мляко, три типа разнообразни салати с риба звук и няколко зелени предястия със спанак, аспержи, авокадо и брюкселско зеле. Задължително на масата би трябвало да участват и девет типа прясно изцедени сокове и смутита.
Списъкът е дълъг повече от 15 страници, като любимците на генерации меломани категорично са упоменали в него, че изявяват предпочитание да опитат и някои от най-прочутите български ястия.
Концертът на Foreigner е на 9 май от 20.30 часа. Билетите са на цени от 50 лева до 80 лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР