Истинска гавра спретнаха Магърдич Халваджиян и Васил Василев-Зуека на бившия

...
Истинска гавра спретнаха Магърдич Халваджиян и Васил Василев-Зуека на бившия
Коментари Харесай

Зуека и Маги се изгавриха със Слави

Истинска подигравка спретнаха Магърдич Халваджиян и Васил Василев-Зуека на някогашния си другар Слави Трифонов. Поводът бе шлагерът на Дългия „ Дулсинея”, който извърши Златка Райкова. Тя изобщо не се оправи със задачата и получи най-ниските оценки, само че пък песента и видеото към нея даде опция на феновете да си напомнят по какъв начин е изглеждал Слави преди години-с дълга плитка и избухлив перчем.



Трифонов не обича да се връща към този си интервал, само че гаврата бе и поради цялостната несъответственост на секси, женствената и доста красива Злати с мъжкаря Слави. Плеймейтката приличаше по-скоро на травестит, а присъщите придвижвания на Слави бяха напряко комични на сцената. Гаврата продължи и с въодушевеното присъединяване на Зуека, който партнираше на Злати на сцената.

Продуцентът на „ Като две капки вода” и водещият на шоуто са в комплицирани връзки с Дългия от години. Първоначално и тримата бяха близки другари, като Маги режисираше клиповете на Трифонов, а Зуека бе един от най-верните му хора в „ Ку-ку”. По-късно Слави и Халваджиян се съдиха, а Васил Василев описа какъв неудачник бил Слави при започване на кариерата си и по какъв начин тогавашната му жена Нина Димитрова го съветвала да се посвети на виолата, а не на малкия екран. Вчера бе дадена следващия залп във войната сред тримата, която сигурно ще продължи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР