Истинска бъркотия настъпва по време на почивката на приятелските семейства

...
Истинска бъркотия настъпва по време на почивката на приятелските семейства
Коментари Харесай

Тест за бременност предизвиква бъркотия в “All Inclusive” - slava.bg

Истинска неразбория настава по време на почивката на другарските фамилии в „ All Inclusive” тази седмица по NOVA. След щурия ваучър за рождения ден на Христо в президентския апартамент, мистериозно се появява позитивен тест за бременност, който провокира смесени страсти у двойките. Шокиращото изобретение попада първо в ръцете на мъжете, които са изцяло озадачени. Започва комично търсене на притежателката на теста. Дали Пламен (Любен Кънев) и Елена (София Маринкова) имат късмет да станат родители за трети път? Или по-скоро следва Христо (Ненчо Балабанов) и Марияна (Елена Атанасова) да се снабдят с нова рожба, а може би пък даже да станат баба и дядо? Мистерията е цялостна.

Едно е несъмнено – след идването им в България за празниците, връзките сред Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов), наподобяват по-скоро хладни и дистанцирани. Но точно те са едни от обвинените притежатели на позитивния тест. На какво се дължи очевидното напрежение посред им и дали ще съумеят да го превъзмогнат?

Разточителните проекти на Евдокия (Нели Монеджикова) за първокласна женитба са застрашени от неуспех, само че Явор (Юлиян Малинов) незабавно се притичва на помощ, предлагайки услугите на собствен прочут – умел брачен сътрудник, който може да провежда мечтания ден по безукорен метод. Стресираната младоженка прегръща концепцията и трескаво приготвя всички дребни елементи. Но дали нейното семейство ще я поддържа за учудващо екстравагантните й стремежи, поради, че са причина за продажбата на фамилния им дом?

Плановете на Парушев (Петър Калчев) за среща с хубавата Калина (Рада Кайрякова) са помрачени от неприятна опасност. Бащата на бременната му някогашна възлюбена Мара още веднъж го търси, тъй като е уверен, че Йордан се пробва да избяга от отговорност, до момента в който тя носи детето му. Сърдитият баща (Ивайло Калоянчев) е неотстъпчив – думата си е дума и двамата би трябвало да се оженят. Парушев е мощно обезпокоен и опитва да избави своята среща с певицата по неочакван метод....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР