Истината за отношенията между Лейди Гага и Брадли Купър все

...
Истината за отношенията между Лейди Гага и Брадли Купър все
Коментари Харесай

Руснаци хулят Лейди Гага заради връзката ѝ с Брадли Купър след Ирина Шейк

Истината за връзките сред Лейди Гага и Брадли Купър от ден на ден вълнува както таблоидите, по този начин и техните почитатели.

След всичко изписано към раздялата на Купър и съветския модел Ирина Шейк, западните таблоиди не стопират да ровят в живота на двойката от кино лентата „ Роди се звезда “. Според списание „ In Touch ” Лейди Гага към този момент се е нанесла при Брадли в Ню Йорк. Изданието твърди, че към този момент няма какво да държи разграничени Гага и Брадли и идната разумна стъпка е двамата да заживеят дружно.

Почитателите на Ирина Шейк не престават да атакуват Лейди Гага в обществените мрежи. Те като че ли получиха удостоверение, че певицата в действителност е повода за раздялата на Ирина с Брадли.

Сред мненията под фотосите на Гага в Инстаграм могат да се намерят голям брой такива на съветски език, а думите по никакъв начин не са ласкави: „ Крадла! “, „ Никога не можеш да се мериш с Ирина! “, „ Гага, в случай че в този момент четеш това, преведи си го в Google: ти си доста, доста непорядъчна жена! “ – пишат потребителите.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР