Истината винаги побеждава! Понякога по-лесно и бързо, друг път по-трудно

...
Истината винаги побеждава! Понякога по-лесно и бързо, друг път по-трудно
Коментари Харесай

Бившият шеф на Кинтекс във възторг от чистката след Нинова

Истината постоянно побеждава! Понякога по-лесно и бързо, различен път по-трудно и постепенно, само че значимото е, че най-после тя постоянно победи! Това написа в обществените мрежи отстраненият от Корнелия Нинова някогашен шеф на " Кинтекс " Александър Михайлов.

И още:

Днес справедливостта бе възобновена! Нови управления от експерти поеха ръководството на #ДКК, #Кинтекс и #ВМЗ. Партийните приятели на Корнелия Нинова освободиха терена за същинските специалисти, които да “ремонтират” техните безобразия във военно-промишления комплекс на България.

Поздравявам господин Пешев за управителния пост в Кинтекс! Той е оръжеен търговец с над 35 години стаж в сдружението. Доблестен човек, който е потвърдил, че милее за държавната компания, като “сам измежду вълците на Нинова” той единствен е дал своя вот срещу източването ѝ от офшорната компания от Дубай.

Призовавам новите управления да осветлят обществено всички (користни) нарушавания и произволи от последните 6 месеца в поверените им сдружения. Иначе смяната ще е просто замяна.

Днес съм по-сигурен от всеки път: Битката ми през последните 3 месеца си струваше всички репресии, които понесох от Корнелия Нинова и нейните подопечни. Аз извадих на показ пред обществото незаконните схеми и безпринципните назначения в сектора и в подмяна получих донос до Прокуратурата и изфабрикувани каузи против мен.
Сега обаче аз съм задоволен, тъй като виждам вяра. Все още е рано да се радваме безусловно, само че мракобесието, което модела “Нинова” сътвори, малко по малко си отива.

Искам да предупредя тези, на които през днешния ден се радваме и към които гледаме с оптимизъм – няма да остана апатичен към нови прояви на порочни практики, без значение от техния политически цвят!
La vérité finit toujours par triompher!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР