Истината победи и се видя, има удовлетвореност. Господин Трифонов няколко

...
Истината победи и се видя, има удовлетвореност. Господин Трифонов няколко
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Василев и Петков са болни на тема власт. Не сме чули толкова брутален запис на ГЕРБ

„ Истината победи и се видя, има задоволеност. Господин Трифонов няколко пъти сподели една мисъл на Сенека – „ Времето разкрива истината. Ние сме естествени хора и това е мигане към цялата обстановка. Знаете израза „ Ще си взема пуканки, с цел да им виждам сеира “. Това съобщи пред bTV Тошко Йорданов от „ ИТН “, откакто от партията му пуснаха кадър по какъв начин гледат брифинга на Радостин Василев за записите с „ Продължаваме промяната “.

" Продължаваме промяната " са по-неприемливи от всички. Не сме чули толкоз жесток запис на ГЕРБ. Дори Бойко Борисов не си е разрешавал да приказва такива неща. Не са правили това, направиха куп други нелепости, само че не сме видели такава откровена жадност за власт. Асен Василев и Кирил Петков са заболели на тематика власт с всевъзможни средства ", съобщи Тошко Йорданов.

„ Сеирът беше и на Радостин Василев, и на „ Продължаваме промяната “, и на ГЕРБ, и на Българска социалистическа партия, и на публицистите. За една година се изсипаха тотални неистини и мръсотия върху „ ИТН “. Ние опровергавахме, само че нямахме задоволителна чуваемост. Когато истината е такава, каквото е, излиза наяве кой е бил прав “, уточни той.

„ Това ни пристигна като гръм от ясно небе. Аз помислих, че някакви мерзавци са ги подслушвали “, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов

„ Чухме по какъв начин Кирил и Асен приказват по какъв начин би трябвало да се овладеят службите, всички силови структури в страната. Как това е синхронизирано с непознати посолства, по какъв начин структурата и хората, които ще бъдат поставени, са утвърдени от тях. Асен споделя, че всеки, който желае да бъде министър, би трябвало да се подпише с кръв и законно или нелегално да уволни всички в администрацията и в контролните органи и във всевъзможни държавни структури, по какъв начин са правили „ ала-бала “ с президента, тъй като другояче действителния им резултат е сред 7-10%, по какъв начин са вкарали един кон или откраднали един бутон, с цел да получат тоя резултат. Как Христо Иванов е измислил талантлив метод, с цел да се резервира имунитета на Бойко Борисов, тъй че да се закрепи държавното управление. Как Движение за права и свободи няма да бъдат атакувани, тъй като Христо Иванов е споделил, че им трябват. И кое е дребното Движение за права и свободи в този случай? „ Демократична България “. Кое е дребното ГЕРБ? „ Продължаваме промяната “, разяснява Тошко Йорданов.

Той разгласи, че изпитва надълбоко почитание към нея

„ Да чухте в тези четири часа имитация за инфлацията, преодоляването на цените, бюджета и горивата “, запита той.

„ Ние ГЕРБ ги изчегъртахме, те преди владееха всичко и това беше невероятно. Слава богу, по-късно изчегъртахме и ПП-тата. Още до момента в който бяхме в коалиция с тях, ви казвахме, че Кирил Петков, е същият като Бойко Борисов, че желае да прави промени с КОМПИ, с цел да си има бухалки “, съобщи Йорданов.

Заседанието е било онлайн, извършено на 21 май

„ Решението е да има експертен кабинет, подсилен от множеството партии в Народното събрание. Първият мандат се провали, вторият – е неуместно, да подкрепиш национални предатели в Народното събрание, третият мандат е единственият вид. „ Продължаваме промяната “ са по-големият проблем от всички останали. „ Демократична България “ не са „ Продължаваме промяната “, те са съдружни сътрудници – в случай че не гласуваш за тях, те афишират за зложелател. Там има доста повече разсъдък, само че въпреки всичко варденето на Бойко Борисов го измисли Христо Иванов “, уточни още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР