Истерията и мистерията около най-коментирания и загадъчен персонаж в „Маскираният

...
Истерията и мистерията около най-коментирания и загадъчен персонаж в „Маскираният
Коментари Харесай

Ето кой печели Маскираният певец

Истерията и мистерията към най-коментирания и мистериозен персонаж в „ Маскираният певец” става все по-голяма. От 3 месеца феновете и детективския панел в занимателното предаване умуват кой се крие под костюма на експанзивната Баба Яга. Приказната героиня със страховита маска е любимец на феновете за огромната премия, а в нея, както „ Уикенд” разкри, всяка съботна вечер брилянтно се превъплъщава Борислав Захариев.

Че хиперенергичната Баба Яга е шантавият Боби Турбото детективският панел прозря едвам в последното издание на шоуто. На 21 ноември, когато бе следващият епизод на занимателното предаване, Боби Турбото имаше театър в Сатиричния спектакъл. Участието на артиста в представлението съвпадаше с това в „ Маскираният певец” и мнозина останаха разочаровани, че Боби отпада от листата със обвинени. Всъщност появяването на Баба Яга прозорливо бе оставена за финала, а колоритният персонаж излезе на сцената финален от всички останали участници час и 40 минути след началото на шоуто. Фенки на Боби Турбото даже отидоха да дебнат ексцентричния артист пред Сатиричния спектакъл, с цел да ревизират дали моноспектакълът му „ Извънземни страсти” ще бъде отсрочен.

„ От не знам какъв брой време към този момент увисвам, пред театъра е пусто и празно, няма жив човек и вътре е мрачно. Изглежда като че ли въобще няма представление”, докладна в обществените мрежи фенка на Турбото час след започване на „ Маскираният певец”. Минути по-късно артистът въпреки всичко бе видян на изхода на храма на Мелпомена да пуши, дегизиран с качулката на суичърта си. Боби трескаво се оглеждал във всички направления и непрестанно проверявал мобилния си телефон в очакване на позвъняване.

В 21,42 ч. Баба Яга се развихри на сцената на шоуто, а феновете се чудеха дали е допустимо да стигне от центъра на София до Горубляне за половин час. Последните улики за нея – че от дете познава доста известни персони, а последният от тях е раздавал доста пари, още веднъж сочеха към Боби Турбото. Именно от предаването „ Сблъсък” на Иван Христов и Андрей Арнаудов стартираха телевизионните кариери на Боби Турбото и Румен Луканов, който по-късно раздаваше пари в играта „ Сделка или не”. Облечен със синя манта, 39-годишният шоумен се правеше на глупак по улиците, а късото му амплоа на предаването „ Турбо лига” по Нова телевизия, се оказа препъни камък за кариерата му. След 15 години битка да избяга от остарялото си амплоа, Боби най-сетне сбъдна фантазията си и играе в театрални постановки.

Баба Яга разкри също, че е взела участие в доста скечове, а в един от тях даже е играла с Азис. Турбото и чалга кралят в действителност имат взаимно видео, озаглавено „ Боби Турбото пребива Азис”. Баба Яга подсказа на феновете, че обожава песните на Лили Иванова и обича да танцува на нейните шлагери. „ Изключително доста одобрявам Лили. Танцувал съм за нея, като част от балет „ Дива”. Това беше в зала 1 на НДК по време на концертите „ Любовта е по-силна от всичко” през 2001 година Тогава бях студент в НАТФИЗ, в първи курс”, изповядвал се е в изявление артистът.

За облика на Баба Яга имаше най-многобройни догатки. Сред обвинените бяха фолк артистите Фики и Константин, тв водещият Драго Драганов-Чая, поп звездата Миро, актьорите Христо Гърбов, Иван Юруков, Иво Аръков, Башар Рахал, Асен Блатечки, Юлиан Вергов, Фахрадин Фахрадинов и Деян Донков. За да прикрие високия си 190 см. растеж, всякога Баба Яга излиза на сцената прегърбена. Зрителска анкета кой би трябвало да завоюва „ Маскираният певец” сподели, че 82% желаят това да бъде Баба Яга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР