Испанският съд постанови, че световноизвестният певец Хулио Иглесиас е биологичният

...
Испанският съд постанови, че световноизвестният певец Хулио Иглесиас е биологичният
Коментари Харесай

Испанският съд постанови, че Хулио Иглесиас е баща на 43-годишен мъж

Испанският съд постанови, че световноизвестният артист Хулио Иглесиас е биологичният татко на 43–годишен испанец с решение, оповестено в сряда, предава Си Ен Ен.

Съдията Хосе Мигел Борт Руис акцентира „ доста очевидната физическа аналогия “ сред артиста и Хавиер Санчез-Сантош, който обществено приказва за битката си да бъде приет за биологичен наследник на Иглесиас.

Според съда има задоволително улики за установяване на бащинството, като също акцентира, че Иглесиас е отказал да даде опция за събиране на биологични доказателства.

Адвокатът на Хулио Иглесиас Фернандо Фаломир споделя пред Си Ен Ен, че артистът ще апелира решението и декларира, че той няма да откаже да се подложи на ДНК тест при избрани условия, които са част от процеса на обжалване.

Санчез от дълго време прави опити да бъде приета роднинската му връзка с Иглесиас. Майката на Санчез е португалска танцьорка, с която артистът имал любовна връзка, до момента в който бил женен за журналистката и модел Исабел Прейслер.

През лятото на 2017 година юристът на ищеца увери, че пробата за бащинство посочил, че клиентът му е наследник на артиста. Иглесиас обаче не признаваше това. Детектив бе разкрил материал за осъществяване на ДНК проучване в боклукчийска кофа в Съединени американски щати.

Майката на Хавиер Санчез-Сантош и самият той водят дългогодишна борба за бащинство с Иглесиас. През 1992 година испански арбитър постановил, че артистът е в действителност татко на Санчез-Сантош, само че решението е анулирано по тъжба през 1994 година, съгласно предава испанското издание “Ел Паис “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР