Испанският гранд гостува на третодивизионния Алкояно в двубой от 1/16-финалите

...
Испанският гранд гостува на третодивизионния Алкояно в двубой от 1/16-финалите
Коментари Харесай

Алкояно - Реал Мадрид, съставите

Испанският гранд гостува на третодивизионния Алкояно в дуел от 1/16-финалите на шампионата за Купата на краля в Испания. Изходът на конфликта ще се реши в един мач, което допуска, че и двата отбора ще хвърлят всички сили довечера. Реал Мадрид се включва в тази фаза на конкуренцията, до момента в който Алкояно в профил елитния с 2:1 на собствен терен в предходния кръг. Любопитен факт е, че треньорът на Реал не е печелил в никакъв случай Купата на краля като състезател и треньор по време на престоя си на " Сантяго Бернабеу ". Като футболист той има два изгубени финала, а като треньор е стигал най-вече до четвъртфинал.
Our starting XI! |
— Real Madrid C.F. (@realmadriden)
Двубоят идва единствено няколко дни след провалянето с 1:2 от в полуфиналите за Суперкупата на Испания. Двата отбора не се се сблъсквали в шампионата от сезон 2012/13 насам, когато Реал завоюва с 4:1. Тогава за " белия балет " се разписаха на два пъти и по един път Кака и Хосе Родригес Мартинес.
Зидан е направил много промени в стартовия състав, като на вратата ще стартира Андрей Лунин. Дебют за мадридчани прави 20-годишният защитник Виктор Чуст.

Алкояно - Реал Мадрид 0:0

Алкояно: Хуан, Р. Лопес, А. Лопес, Раул, Прими, Жордан, Хуанан, Джони, Рубио, Ел Гезуани, Мехия.

Реал Мадрид: Лунин, Одриосола, Чуст, Милитао,,, Валверде,, Винисиус младши, Мариано..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР