Испанските пожарникари се опитват в страната за тази годината, съобщава

...
Испанските пожарникари се опитват в страната за тази годината, съобщава
Коментари Харесай

Пожарникарите в Испания се борят с първия голям пожар за годината


Испанските пожарникари се пробват в страната за тази годината, оповестява организация Ройтерс и прецизира, че огнеборците се стараят да не му разрешат, да се популяризира в източния район на Валенсия.

През последните 24 часа огънят е унищожил повече от 4000 хектара гора и да изоставен домовете си.

Разочарованието измежду евакуираните нараства, защото бъдещето на техните домове и животните в тях остава нестабилно. „. Животът ни гори. Животните ни са там и никой не може да ни каже нищо. Вчера успяхме да влезем в региона на пожара, само че през днешния ден не ни пускат “, сподели Антонио Зарзосо, евакуиран от Пуебла де Ареносо.

, подкрепени от 20 самолета и хеликоптера, работят непрекъснато, с цел да овладеят пожара покрай село Вилануева де Вивер в испанската област Валенсия, оповестиха през днешния ден службите за незабавна помощ. Те се борят с огъня, с цел да не се популяризира в други региони.

Регионалното издание Las Provincias заяви, че съгласно полицията, създадена от машина за събиране на изсъхнали шубраци. От Испанската гражданска армия са отказали коментар за организация Ройтерс.

Необичайно сухата зима в елементи от Южна Европа породи у испанците опасения за повтаряне на случаите от 2022 година, когато. Това е двойно повече от междинната годишна стойност за последните 16 години, сочи статистиката на Европейската комисия (ЕК). А съгласно Европейската осведомителна система за горски пожари на Европейска комисия в Испания общо 493 пожара са унищожили рекордните 307 000 хектара земя предходната година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР