Испанската суперзвезда в мъжкия тенис, който вчера спечели титлата на

...
Испанската суперзвезда в мъжкия тенис, който вчера спечели титлата на
Коментари Харесай

Щастливият Надал: Мога да играя по-добре на клей

Испанската суперзвезда в мъжкия тенис, който през вчерашния ден завоюва купата на шампионата в Барселона, Рафаел Надал съобщи, че може да играе по-добре от клей от показаното през предходната седмица в каталунската столица.

“Имам място за усъвършенстване. Не бях съвършен и в действителност мисля, че мога да играя по-добре на клей от това, което демонстрирах. Надявам се успеха да ми помогне да повиша равнището си и да се боря за идващите няколко шампионата, в които ще вземам участие.

Успехът значи доста за мен. Беше мъчно да си показва преди 15 години, че ще стигна до 12-а купа. Преминах през доста тежки моменти в кариерата си във връзка с травми, само че постоянно съм пазил пристрастеността и любовта към спорта. Много съм благополучен, че съм тук. Това е значимо достижение за мен и идва в подобаващ миг от сезона.

Истината е, че не обичам да изгубвам, а да спечелвам. Обичам да се съревновавам с останалите играчи и задачата ми е да опитам всичко допустимо за победа, с цел да не се чудя след това какво е могло да бъде. Ако на край не дадеш всичко от себе си, то значи няма къде другаде”, сподели Надал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР