Испанската полиция залови 4,5 тона кокаин с приблизителна улична стойност

...
Испанската полиция залови 4,5 тона кокаин с приблизителна улична стойност
Коментари Харесай

Испания залови кокаин за 114 млн. долара

Испанската полиция залови 4,5 тона кокаин с приблизителна улична стойност от 114 милиона $ след инспекция на транспортен съд за транспорт на добитък край Канарските острови по-рано тази седмица, се споделя в изказване публикувано през днешния ден и представено от Ройтерс.

Корабът е дебаркирал в пристанища в към 10 страни преди акцията във вторник и полицията сподели, че контрабандистите на опиати са почнали да употребяват кораби за транспорт на добитък , защото за полицията е по-трудно да наблюдава противозаконния им товар.

" Международните незаконни организации търсят нови начини, с цел да транспортират опиати от Латинска Америка до Европа, като употребяват добитък, с цел да затруднят контрола и локализирането ", се споделя в изказването на испанската полиция.

Полицията арестува 28 членове на екипажа на плаващия под флага на Того транспортен съд " Орион V ", който беше проследен от Колумбия в интервенция на испанските управляващи, Администрацията за битка с опиатите на Съединени американски щати (ДЕА) и полицията на Того.

Полицаи разтовариха десетки кутии с кокаин на пристанището в Лас Палмас на остров Гран Канария.
 Хванаха 6.5 кг кокаин на
Хванаха 6.5 кг кокаин на " Капитан Андреево "

Наркотикът бил укрит в кабината на товарен автомобил
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР