Испания изненадващо загуби визитата си на Шотландия от квалификациите за

...
Испания изненадващо загуби визитата си на Шотландия от квалификациите за
Коментари Харесай

Де ла Фуенте: И двата гола бяха случайни

Испания изненадващо загуби визитата си на Шотландия от квалификациите за Евро 2024, само че новият селекционер на иберийците Луис де ла Фуенте съобщи, че е удовлетворен от представянето на отбора и няма аргументи да подлага на критика футболистите. 

“Направихме много неща по верния метод в търсене на добър резултат. Ще запазя като спомен позитивните моменти. Има какво да подобряваме, само че съм удовлетворен от отношението на футболистите. Най-важното е да си извадим точните заключения ”, разяснява Де ла Фуенте. 
 Скот Мактоминей изненада с нова порция голове за смут на Испания и накара Шотландия да мечтае Скот Мактоминей изненада с нова порция голове за смут на Испания и накара Шотландия да мечтае
“Двата гола бяха плод на случайности. Не мога да укори играчите. На това равнище всеки подробност може да се окаже решителен. През първото полувреме доминирахме, а след това противникът отби всички наши офанзиви. Мачът в действителност беше доста сложен и Шотландия наказа грешките ни. Не обвинявам нито Педро Поро, нито Даниел Карвахал. Това бяха естествени футболни обстановки. Създадохме положения и като цяло ми хареса, че играхме по метода, по който искахме ”, продължи испанският селекционер. 

“Тази загуба не трансформира проектите ни. Остават още 6 мача и задачата ни е да спечелим всеки от тях. Знаехме, че няма да е елементарно. Ние имахме повече положения, само че Шотландия осъществя своите. За 4 дни тренировки отбелязахме сериозен прогрес. Имам хрумвания, над които ще работя. Трябва да запазим увереността си. Днес ни липсваха само головете. Убеден съм, че ще ставаме все по-добри ”, заключи Де ла Фуенте.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР