Ислямът не принадлежи на Германия, заяви новият вътрешен министър на

...
Ислямът не принадлежи на Германия, заяви новият вътрешен министър на
Коментари Харесай

Ислямът не принадлежи на Германия, каза новият вътрешен министър

Ислямът не принадлежи на Германия, съобщи новият вътрешен министър на страната Хорст Зеехофер, представен от " Ройтерс ".

Той показа серия от твърди политики за имиграцията на фона на мощната поддръжка за крайнодясната партия " Алтернатива за Германия ", която след изборите предходната година за пръв път влезе в националния парламент. По оценки на немското държавно управление сред 4.4 и 4.7 милиона мюсюлмани живеят в страната.

Зеехофер, който е член на баварската сестринска партия на Ангела Меркел Християнсоциален съюз (ХСС), сподели, че ще вкара " главен проект за бързи депортации ". Той също така даде обещание да направи повече за премахване на аргументите за бягството на хората и с цел да се класифицират повече страни като " сигурни " страни по генезис. Това би улеснило депортирането на хората, които не са получили леговище.

" Разбира се, мюсюлманите, които живеят тук, принадлежат на Германия ", уточни Зеехофер, като въпреки всичко акцентира, че Германия не би трябвало да се отхвърля от личните си обичаи и традиции, които съдържат християнството в основата си.

" Моето обръщение е – мюсюлманите би трябвало да живеят с нас, не до нас или против нас ", сподели Зеехофер, който постави клетва като вътрешен министър в сряда. Ведомството, което той ще оглавява, се споделя Министерство на вътрешните работи, строителството и родината.

Зеехофер пробва да показва, че партията му работи за справяне с казуса с имиграцията преди районните избори в Бавария през октомври, на които се чака " Алтернатива за Германия " да влезе в Народното събрание на провинцията.

В съдружното съглашение с консервативния блок на Меркел, включващ ХСС и нейния Християндемократически съюз, Германската социалдемократическа партия се съгласи с ограничения за ограничение на имиграцията към страната.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР