Искате да изпратите целувка на далечния си любим? Изглежда, че

...
Искате да изпратите целувка на далечния си любим? Изглежда, че
Коментари Харесай

Уеб устройство за целувки ужаси китайските потребители

Искате да изпратите целувка на далечния си обичан? Изглежда, че китайски апарат с топли, движещи се силиконови " устни " има точното решение.

Устройството, рекламирано като метод да се разреши на двойките, живеещи на далечни дистанции, да споделят " същинска " физическа фамилиарност, провокира раздвижване измежду китайските консуматори на обществени медии, които реагират по едно и също време с конспирация и потрес.

Смята се, че оборудваното със датчици за налягане и задвижващи механизми устройство може да имитира същинска целувка, като възпроизвежда натиска, придвижването и температурата на устните на потребителя.

 

Заедно с придвижването на целувката той може да предава и звука, който потребителят издава.

Въпреки това, до момента в който доста консуматори на обществените медии видяха занимателната страна на устройството, други го подлагаха на критика като " вулгарно " и " ужасно ". Някои показаха опасения, че малолетни лица могат да го купят и употребяват.

" Не разбирам (устройството), само че съм изцяло шокиран ", гласеше един от водещите мнения в Weibo.

 

В платформата, сходна на Twitter, няколко хаштага за устройството са събрали стотици милиони гледания през последната седмица.

За да изпратят целувка, потребителите би трябвало да изтеглят приложение за мобилен телефон и да включат устройството в врата за зареждане на телефона си. След като се свържат с сътрудниците си в приложението, двойките могат да стартират видеоразговор и да си предадат реплики на своите целувки.

 

Според китайския държавен вестник Global Times изобретението е патентовано от Професионалния институт по мехатронни технологии в Чанджоу.

" В университета бях във връзка от разстояние с приятелката си, тъй че контактувахме единствено по телефона. Оттам пристигна вдъхновението за това устройство ", цитира Global Times Дзян Жунли, водещ откривател на дизайна, съобщи

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР