Искаме реална промяна в нашата родина България. Когато телефонът ни

...
Искаме реална промяна в нашата родина България. Когато телефонът ни
Коментари Харесай

Карадайъ: Джипката не е символ на държавността

Искаме действителна смяна в нашата татковина България. Когато телефонът ни не работи какво вършим? Рестарт! Държавата ни през днешния ден не работи и има потребност от рестарт. Държавността има потребност от рестарт. Не може джипката да е знак на страната и държавността. Държавата има свои органи и институции. Не може в нашата татковина институциите да водят война между тях, вместо да се координират, вместо да са в разговор. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при откриването на акцията на Движението в Петко Каравелово. Както на предишните избори, по този начин и в този момент, първата спирка на Централния избирателен лъч бе област Велико Търново.

Преди 4 години акцията на Движение за права и свободи потегли от област Велико Търново. Сега отново предизборната ни акция стартира от област Велико Търново, сподели Карадайъ. И добави: „ Преди 4 години номерът беше 9. Сега отново е 9 ”.

Движение за права и свободи е устойчива партия, следва си пътя, развива се, тъй като дружно до опитните фрагменти седят и подготвените ни млади фрагменти – с цел да придобият опит и да има на следващия ден отново опитни фрагменти в Движение за права и свободи, които да образоват и идващото потомство. Така се развива Движението за права и свободи, сподели Мустафа Карадайъ.

Движение за права и свободи има и своята визия, своята сила за правдивост, за достолепие, за чест. 89-а година докарахме демокрацията в България, 91-а година при откриването на Народното събрание Движение за права и свободи уточни пътя и мястото на България – в Европа. Но пътят минава през Босфора, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи.

2004 година, когато Движение за права и свободи беше на власт, България стана член на НАТО. 2007 година, когато Движение за права и свободи беше част от ръководството, България стана член на Европейски Съюз. Ето това е Движението за права и свободи – гледа напред минимум 10-15 години, напомни Карадайъ. И акцентира: „ От 5 години Движение за права и свободи в своята стратегия изведе като съществени цели чист въздух, чиста вода, чисти храни, чиста сила, високи технологии и включване на свободните и дейни жители в политическите процеси. В България никой не ни чу. Но през днешния ден това са целите на Европейски Съюз след решенията на Европейската комисия и Европейския парламент. Това е Движение за права и свободи, по този начин вършим политика ние. ”.

Омразата, разделянето, опълчването, арогантността, експанзията би трябвало да спре. До нищо положително не води. Ако желаеме да градим заслужен живот за всеки български жител, на тези избори би трябвало да изберем програмата за ускорено икономическо развиване, която има Движение за права и свободи, безапелационен бе Карадайъ. Той показа лидера на листата на Движение за права и свободи във Велико Търново Мастън Мастънов и напомни още няколко обстоятелството за стопанската система в България.

2000-а година Брутният вътрешен продукт е малко по-малко от 20 милиарда 8 години по-късно, когато Движение за права и свободи е на власт Брутният вътрешен продукт е близо 80 милиарда. Само че външният ни дълг е 1 милиарда лева След 11 години напразно престояване на ГЕРБ във властта през днешния ден Брутният вътрешен продукт е покрай 120 млрд, обаче дългът ни е над 20 милиарда, уточни Карадайъ. И съобщи: „ Затова България има потребност от ускорено икономическо развиване като стратегия, от хора като Мастън - да начертаят пътя за развиване и да вършат стопанската система ни ”.



Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР