Искаме нова Конституция, президентска република, намаляване на броя на депутатите,

...
Искаме нова Конституция, президентска република, намаляване на броя на депутатите,
Коментари Харесай

ВМРО иска президентска република

Искаме нова Конституция, президентска република, понижаване на броя на депутатите, понижаване на пълномощията на банките и ЧСИ-та, както и решителност за еднонационална страна, свободна от джендър агитация.

Това са единствено част от целите на Вътрешна македонска революционна организация, към които зоват останалите консервативни, патриотични сдружения и партии да се обединят, с цел да бъде преодоляна политическата рецесия, в която страната изпадна. Сред останалите водещи са превъзмогване на демографската рецесия и демографския дисбаланс посредством поощряване на младите фамилии и бизнеса; безвъзмездни детски градини, безвъзмездни учебници до 12-и клас; запазване на обичайните фамилни ценности; безотказност във връзка с позицията за Македония; решителност по отношение на недемократичния и грозящ националните ни ползи политически курс на Ердоган и други

Приоритетите бяха показани от ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов на конференция след извършеното съвещание на Изпълнителния комитет.

Този парламент беше противен - единственото, което направи е да промени в своя изгода Изборен кодекс. Там има остарели муцуни, не са никакви нови.

Те направиха изменничество - под благовидния претекст да се даде право на българите да гласоподават, дадоха опция в страни отвън Европейски Съюз да се откриват безсистемно секции. Даде като образци за надвисналата опасност над страната ни Каракачанов.

Ето за какво същинският родолюбив избор, гласът на хората, които същински милеят за България, би трябвало да се сплоти, безапелационен беше още той и добави:

Вътрешна македонска революционна организация като най-голямата патриотична групировка - това демонстрираха гласоподавателите, има няколко разновидността - независимо - както на последните избори - нямаме от какво да се срамим. Втори вид - да се опитаме да създадем тюрлюгювеч за повече гласове - това е недопустим вид. Третият и непосредствен до нас вид да се търси обединяване на патриотичния избор и обединения, които споделят нашите хрумвания за патриотичните фамилни полезности. Това обаче отново не може да стане чисто на база общ брой гласове и проценти, а може да се случи на база някои правила.

Българският родолюбец би трябвало да обича първо България преди своите благосклонности към една или друга велика мощ. 32 години гледаме един и същи цирк - разделяне, ненавист, опълчване. Ние сме първенци по това да се ненавиждаме.

Политическите обединения да намерят сили да работят дружно за България.

А що се отнася до същинските патриотични формирования, сдружения и партии, то аз приканвам ние, водачите, да създадем крачка настрана, да загърбим персоналните несъгласия, с цел да спрем нихилизма и пълзящото национално изменничество, което завладя предишния парламент, безапелационен беше още Каракачанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР