„Искам местната администрация да създава благоприятни условия за развитие на

...
„Искам местната администрация да създава благоприятни условия за развитие на
Коментари Харесай

Мирослав Захариев, кандидат за кмет на Мездра: Искам местната администрация да създава благоприятни условия за развитие на малък и среден бизнес

„ Искам локалната администрация да основава удобни условия за развиване на дребен и междинен бизнес, с цел да съумяват дейните ми съграждани тук, където са родени. Това беше една от аргументите да се кандидатирам за кмет. Искам по този начин да развия общината, че да основа условия за съгражданите си да имат постоянна работа с положителни приходи. Като кмет аз и моят екип ще работим, с цел да бъдат процедурите за основаване на личен бизнес надалеч по-облекчени. Досегашното еднолично ръководство докара общината до будна кома. Нищо не се случва, не се основават работни места, инфраструктурата е под всякаква рецензия, за опазването на здравето да не приказваме. Всичко това е поправимо, само че с човек, който има умеенето и силите да работи. Общината ни има капацитет, само че ръководещите досега не са полагали старания, с цел да го употребяват! “. Това съобщи пред поданици на село Моравица претендентът за кмет на община Мездра от Политическа партия ГЕРБ, подсилен от ВМРО-БНД – Мирослав Захариев.

„ Това е нашият тим от претенденти за общински съветници и нашият претендент за кмет на Моравица – Богомил Иванов. Ние всички стоим зад кандидатурата му и сме сигурни, че той е верният човек, който ще работи за Моравица и ще сплоти хората тук. Ние желаеме община Мездра да заеме своето почтено място на икономическата карта на България”, добави той.

„ Аз не желая да виждам родното ми село в настоящето му положение. Тук би трябвало да кипи от живот, да има доста младежи. Искам положителни улици, красива черква и облагородени площи! Ние би трябвало да бъдем обединени за общото богатство на Моравица. Трябва да успеем да съхраним историята и традициите си. Но всичко това е допустимо единствено след смяна на ръководството. Промяната зависи от нас! “, сподели Богомил Иванов, претендент за кмет на село Моравица от Политическа партия ГЕРБ, подсилен от ВМРО-БНД.
Основните цели за идващите 4 години за Моравица на Богомил Иванов и на Мирослав Захариев са:

Изграждане на канализационна мрежа
Реновиране на уличната мрежа в селото
Подобряване на уличното осветяване
Реновиране на църквата
Поддръжка на гробищния парк
Възстановяване на моста към гробищния парк
Създаване на юношески клуб

На предизборната среща участваха и претендентите за общински съветници от листата на Политическа партия ГЕРБ, подкрепени от ВМРО-БНД Яна Нинова, Ивайло Тодоров, Ивайло Тошев, Тихомир Илчев, Иван Иванчев, Грегор Данков, Тони Яшова, Николай Несторов, Галя Цокова, Ерика Йончовска, Веселин Веселинов, Иван Иванов и Красинка Николова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР