Искам да разбера какво мисли Бог - Алберт Айнщайн Световнопризнатият

...
Искам да разбера какво мисли Бог - Алберт Айнщайн Световнопризнатият
Коментари Харесай

Ти си Вселената - Дийпак Чопра обединява усилията си с известния физик Менас Кафатос

" Искам да схвана какво мисли Бог " - Алберт Айнщайн
Световнопризнатият индийски академик и мъдрец Дийпак Чопра сплотява напъните си с известния физик и космолог Менас Кафатос, с цел да изследва някои от най-важните и загадъчни въпроси за нашето място във Вселената.
Какво се случва, когато актуалната просвета доближи повратна точка, която слага под въпрос всичко, което знаем за действителния свят?
В това увлекателно, научно обосновано и практично проучване Чопра и Кафатос потвърждават, че сме стигнали точно до такава точка. В идната ера Вселената ще бъде изцяло предефинирана като " човешка Вселена ", радикално друга от студената, празна пустош, където човешкият живот е едвам видим в Космоса.
" Ти си Вселената " ни споделя напряко – всеки от нас е участник в основаването на действителността, обхващаща всички точки на времето и пространството. " Изместването към нова научна парадигма към този момент е в ход ", пишат създателите.
Чопра и Кафатос оферират ново схващане за това кои сме ние и по какъв начин можем да променим света, като използваме безкрайния капацитет на съзнанието си. Книгата разчупва консервативните схващания и слага доста въпроси, чиито отговори са напълно научно обосновани.
Дийпак Чопра – доктор, публицист, мъдрец, нравствен лидер и неоспорим престиж, не инцидентно е разгласен за една от стоте най-видни персони на XX век. Д-р Менас Кафатос има близо 40-годишен опит като академични учител по физика. Работил е като теоретичен помощник в НАСА и е създател на няколко книги и голям брой публикации в региона на астрофизиката, космологията, световните климатични промени и други


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР