Искам да кажа, че заявеното от близките на Кристиан Николов,

...
Искам да кажа, че заявеното от близките на Кристиан Николов,
Коментари Харесай

Адвокатът на семейството на Милен Цветков: Не ни трябва съдействието на Николов, за да докажем вината му

Искам да кажа, че декларираното от околните на Кристиан Николов, че ще спомага досега не се удостоверява. Той отхвърля да оказва помощ по всевъзможен метод, само че това е негово право. Искам да подчертая обаче, че нито на нас, нито на прокуратурата това ни е нужно. Това съобщи юристът на околните на Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва Менко Менков в ефира на Нова телевизия.

"Той не е намалявал скоростта, с която се е движил преди кръстовището, което е ясно обозначено. Той е знаел, че злополуката е неизбежна. Установена е и ясното местонахождение на тримата души в джипа от ДНК пробите в автомобила ", добави още Менков.

"Взел е 4 типа наркотични субстанции съгласно експертизата. Употребата на 3 от тях се е случила в границите на 24 часа преди злополуката, а за марихуаната не е ясно по кое време е използвана, само че това не е от голяма важност ", посочи още той.

Кристиан Николов, отговорен за гибелта на Милен Цветков, остава в ареста

Попитан какво ще се желае като цивилен иск, юрист Менков съобщи, че е въпрос на преценка дали ще има подобен.

На въпрос за какво Кристиан Николов не спомага на следствието, Менков отговори, че към сегашния миг е, че няма данни той да е неуравновесен. "Николов може да не приказва и до края на процеса, само че това няма да ни попречи да потвърдим неговата виновност. Обвинението, което му е повдигнато от прокуратурата е от 10 до 20 години отнемане от независимост ", акцентира Менков.

На 8 юли ще има съвещание за изменение на мярката за неотклонение на Кристиан Николов, предизвикал злополуката с Милен Цветков

Припомняме, че на 11 април Кристиан Николов минава на червен светофар и с висока скорост отнася колата на журналиста, която изхвърча на километри. Въпреки че след конфликта Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва е в схващане, до момента в който инцидентни минувачи го изкарват от автомобила му, той умира по-късно на път за болничното заведение.

Инцидентът провокира плевел спор за безконтролното шофиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР