Ирландско-американският танцьор и хореограф Майкъл Флетли е претърпял операция от

...
Ирландско-американският танцьор и хореограф Майкъл Флетли е претърпял операция от
Коментари Харесай

Създателят на спектакъла Lord of the Dance претърпя операция

Ирландско-американският танцьор и хореограф Майкъл Флетли е претърпял интервенция от " нападателна " форма на рак и е под лекарско наблюдаване, съобщи Ройтерс. Агенцията се позовава на изказване, оповестено в профила на основателя на спектакъла Lord of the Dance в Instagram. 64-годишният Флетли стана прочут като водещ член на трупата Riverdance, чието завладяващо осъществяване на песенния конкурс " Евровизия " през 1994 година притегли световното внимание към ирландските танци. По-късно той сътвори свое лично шоу - Lord of the Dance.

" Майкъл Флетли е диагностициран с нападателна форма на рак. Той претърпя интервенция и за него се грижи отличен екип от лекари. На този стадий няма да бъдат правени повече мнения ", се показва в изказването, оповестено късно в сряда.

Флетли преди е казвал, че е бил диагностициран със недоброкачествен меланом през 2003 година.

Най-скорошната изява на родения в Чикаго в ирландско-американско семейство Майкъл Флетли е като сценарист, режисьор и реализатор на основната роля във кино лентата Blackbird, който бе пуснат по кината предходната година, четири години след завършването му, оповестява NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР