Ирландия ще наложи ограничения за коронавирус от ниво 5 в

...
Ирландия ще наложи ограничения за коронавирус от ниво 5 в
Коментари Харесай

Ирландия първа в ЕС връща карантината

Ирландия ще наложи ограничавания за ковид от равнище 5 в цялата страна в продължение на шест седмици. Това разгласи министър-председателят Майкъл Мартин, оповестява Анадолската организация, представена от БГНЕС. Тя става първата страна в Европейския съюз, която се връща към цялостна карантина. 

„ Моля всички да одобряват тази опасност съществено “, сподели Мартин в тирада по националната телевизия, добавяйки, че държавното управление не може да се бори единствено с вируса.

Мерките ще влязат в действие от среднощ идната сряда. Училищата и строителният бранш ще останат отворени, а кръчмите и заведенията за хранене ще могат да обслужват единствено храна за у дома. Здравните специалисти предложиха въвеждането на най-тежките ограничавания от равнище 5, с цел да се спре увеличението на инфекциите с COVID-19 в страната.

Не единствено магазините и фризьорските салони ще би трябвало да бъдат затворени, само че на жителите ще бъде казано да останат у дома и да бъдат позволени единствено за тичане и фитнес до 5 километра от домовете си. Хората могат да се срещат навън с хора от други фамилии, само че единствено за обстановки като извършения и също в границите на ограничаването от 5 километра.

„ Разбирам възприятието на отчаяние, самотност и обезсърчение, което ще донесе това известие. Дори когато пристигна зимата. Ако се съберем през идващите шест седмици, можем да отпразнуваме Коледа по естествен метод. Трябва да постоянстваме и да бъдем упорити. Ще потиснем този вирус и ще излезем от тези ограничавания на 1 декември “, сподели още Мартин.

Министерството на здравеопазването на Ирландия разгласи още 1031 случая на ковид в понеделник, което докара до общо 50 993. Няма нови смъртни случаи, а броят на умрелите е 1852. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР